weerstand verbrand (Techniek Overig)

door John Hupse † ⌂, Schoonhoven, 13.06.2015, 06:17 (3249 dagen geleden) @ Ben Dijkman

Ben, je blijft maar doordrammen op dit forum over iets dat ik helemaal niet heb gezegd en waar je vervolgens de vereniging NVHR op aanvalt. Het zou je passen wanneer je je hierin wat bescheidener opstelt, en voor dit gedram ook in het openbaar je excuses aanbiedt. Je zegt vervolgens "Zal jou reactie laten voor wat het is", maar ondertussen doe je het tegenovergestelde en ga je gewoon door met je flauwe verdachtmakingen. Je bent er kennelijk alleen op uit om hier wat lol te trappen.

Je zegt dat jouw bedrijf "Ben Dijkman & Co" al meer dan duizend historische radiotoestellen voor haar klanten heeft gerepareerd, en dat je per toestel twee jaar garantie op deze reparaties geeft. Is allemaal prachtig, maar dit heeft natuurlijk niets te maken met het onderwerp van deze discussie. Je zegt verder:

"Onze hobby moet tegenwoordig nvhr radiocursus gecertificeerd zijn?"

"Koop en volg eerst een n.v.h.r. radiocursus, daarna kun je pas zinnige vragen stellen?"

Dat je achter je eigen uitspraken (ik heb ze immers nooit gedaan) voor alle zekerheid een vraagteken plaatst geeft eigenlijk al aan dat je zelf ook zo je twijfels hierover hebt.

Ik kan je echter geruststellen, je hebt deze onzin allemaal zelf uit je eigen duim gezogen en je valt er dus alleen de forumlezers (en daarmee je eigen klandizie) mee lastig. Die zijn trouwens nu pinten bier aan het drinken ;-)

--
http://www.hupse.eu/radio


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum