weerstand verbrand (Techniek Overig)

door John Hupse † ⌂, Schoonhoven, 12.06.2015, 11:08 (3250 dagen geleden) @ Ben Dijkman
Bewerkt door John Hupse †, 12.06.2015, 11:42

Ga vooral zo door met het denigreren van hobbyisten..:BAD: :-(

Beste Ben,

wanneer iemand een vraag stelt is het volgens mij de bedoeling om deze vraag te beantwoorden, en niet om onzin te gaan verkopen.

Er waren twee vragen:

Was de eindbuis niet goed waardoor de weerstand is doorbrand?.

Dat is een retorische vraag, er zat namelijk een sluiting in de buis volgens de vragensteller

Wat zijn de beste vervolg stappen.

Deze vraag heb ik al beantwoord door de drie beste vervolgstappen te benoemen.

De onzin in jouw verhaal bestaat hieruit dat je eerst iets roept wat ik niet heb gezegd (Koop en volg eerst een n.v.h.r. radiocursus, daarna kun je pas zinnige vragen stellen) en vervolgens betitel je je eigen uitspraak als het "denigreren van hobbyisten". Ik houd best van een stukje zelfkritiek, maar jij gaat hierin wel heel erg ver.

Overigens is het volgen van een reparatiecursus natuurlijk best een goed idee wanneer je jezelf beschouwd als een beginner op dit gebied. Ik begrijp uit je verhaal dat je er iets op tegen hebt wanneer hobbyisten leren foutzoeken, maar je zal het toch met mij eens zijn dat jouw prikkelende opmerkingen over je zelf verzonnen uitspraken niet echt bijdragen aan de goede sfeer en inhoudelijk ook al niet helpen.

Misschien dat je zelf af en toe eens flink stoom moet afblazen om bestand te zijn tegen de dagelijkse realiteit, maar je kunt dat volgens mij beter op een andere plek doen. Met je minimaal 1000 perfect herstelde toestellen ben je natuurlijk de ultieme professional, en steek je nogal schril af tegen alle andere forummers.

--
http://www.hupse.eu/radio


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum