Leuke NVHR-radiobeurs Driebergen, wat koop je voor 5 Euro? (Algemeen)

door Nico den Haak, 22.06.2008, 05:37 (5790 dagen geleden) @ Nico den Haak

Hoi forummers,

Ik weet niet wat het is. Wederom geen enkel probleem gehad met parkeren. Kon zelfs gewoon redelijk vooraan de auto kwijt, ahum de vriend van wie ik een lift kreeg that is ;-)

Dat was het begin van een goede en voorspoedige beursdag, zie hier de foto's van mijn nieuwste aanwinst. Met de flitser vol op de voorkant, is het afstemoog zelfs nog groen. Inmiddels de door kontaktspray verteerde potmeters voor volume en toon vervangen, ik had er nog precies twee...

De arme EL41 heeft wel heel erg op zijn donder gehad door de lekke koppelc, plus 5 volt op het eerste rooster is wellicht wat veel van het goede. Nu is het -7v...
De AZ41 was ook niet gelukkig met de extra anodestroom die ze moest leveren. Wel is de anodespanning 20 volt gestegen na het vervangen van de beruchte koppelkondensator :-)

Nu maar "liefst" 190 volt, wauw :-P

Toch klinkt de radio al mooi vol. De luidspreker is van uitermate goede kwaliteit, heel wat warmer geluid dan de speaker die Philips in hetzelfde jaar in hun topper, de BX700 monteerde. En dat op een eindbuis en gelijkrichter die met één been in het graf, ehh vuilnisbak staan ;-)

Groet,

Nico den Haak.[image][image]


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum