Leuke NVHR-radiobeurs Driebergen (Algemeen)

door Hans Op den Camp @, Leusden, 21.06.2008, 11:33 (5790 dagen geleden)
Bewerkt door Hans Op den Camp, 21.06.2008, 11:57

Hallo allemaal, op dit tijdstip is de radiobeurs in Driebergen al weer ten einde.
Omdat ik niet op zoek was naar nog meer radio's was ik er pas om 12:00 uur en kon ik mijn blauwe kever precies voor de ingang parkeren, vlak naast het met de kwast geverfde witte Suzuki-busje van Bernard Terlingen (de Grundig verzamelaar uit de TV-serie "man bijt hond";).
Ook in de zaal was het ongekend rustig, waarschijnlijk is de vakantieperiode al begonnen of waren veel verzamelaars al weer naar huis.

IK WAS BENIEUWD OF JULLIE OOK EEN LEUKE BEURSDAG HEBBEN GEHAD en misschien zelfs interessante aankopen hebben gedaan........ En zo niet, dan misschien toch dat langezochte onderdeeltje kunnen scoren.

Wat mij betreft dus alleen een paar onderdeeltjes: een rolletje erg oud ongebruikt stof-omwonden 3-aderig luidsprekersnoer en natuurlijk de langezochte en op het forum veelbesproken neon-schaallampjes voor mijn 203U. Sjaak van Schaik had ze speciaal voor mij meegbracht ;-) .
Het neonlampje straalt een typisch oranje neonschijnsel uit over de oude zenderschaal:

[image]

Nou, dan kan het vanavond dus eigenlijk niet meer misgaan met onze oranjeboys, dan heb ik in ieder geval mijn bijdrage geleverd om de volgende ronde te bereiken.:-P Groetjes, Hans


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum