FOTOS VERKLEINEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Algemeen)

door Matthias Meijer @, Dordrecht, 21.06.2008, 14:42 (5790 dagen geleden) @ Sven Zijlemaker

- start algemeen geneuzel

Trek je er persoonlijk niks van aan, maar ik merk steeds vaker dat ook de jeugd van tegenwoordig toch ook niet zo handig is met computers en internet als je denkt :-( Je verdenkt toch altijd eerst de oudere generatie die het nooit in hun werk meegemaakt hebben.
Gaat allemaal te makkelijk tegenwoordig. Je koopt een pc, stekker er in en het werkt (meestal) meteen. Internet, hotmail en MSN is voldoende. Iedereen kan er (iets) mee doen, totdat je wat extra nodig hebt.

Reken ik mijzelf tot de iets oudere jeugd (bouwjaar 1980), ook al opgegroeid met Windhoos, maar ook met DOS. Had dat zeker niet willen missen om een beetje meer inzicht in het gehele computergebeuren te hebben. Moest je iets meer zelf doen om het gewenste resultaat te bereiken.

- stop geneuzel


Even een beetje creatief met de zoekterm op Google en kwam meteen hierop uit toen ik 'foto verkleinen' intikte. Werkt nog ook.

www.fotoverkleinen.nl

Wil je wat meer dan is Irfanview een leuk (simpel) programma. http://www.irfanview.com/

En zo werkt het met een heleboel zaken: even een simpele zoekterm invullen en je hebt binnen enkele tellen het antwoord op een heleboel vragen.

Groeten,

Matthias


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum