NVHR website (Algemeen)

door Ted Mooren @, Amsterdam, 30.04.2024, 19:26 (19 dagen geleden) @ Johan Adams

Met alle begrip (schrijf ik vanuit mijn relatief economische 'luxe'...): gratis heeft helaas nooit bestaan.
Dit forum (NFOR) bestaat dankzij vrijwillige donaties. Die zijn toereikend, maar ook noodzakelijk om bijvoorbeeld de huur van de server(s) waarop alles draait, software(-updates), enz. te kunnen betalen. Andere kosten maakt dit forum niet. Wij ontwikkelen dan ook geen activiteiten zoals de NVHR.

De NVHR is een vereniging met een groot aantal takken/activiteiten, waarmee aanzienlijk meer kosten gepaard gaan. Begrijpelijk dat die 'vereniging' dus lidmaatschap en contributie vereist.

De NVHR heeft naar mijn mening de logische stap gemaakt, door een aantal van haar activiteiten (denk aan schema's, bibliotheek, enz.) niet langer gratis ter beschikking te stellen; de leden betalen dan immers de kosten van de 'gratis' afnemers, hetgeen niet de bedoeling kan zijn.

'Smokkelen' is van alle tijden. Niemand zal het de ander dan ook kwalijk nemen wanneer hij een enkele keer een schema 'via' een lid betrekt. Dat geldt, wat mij betreft, zeker wanneer het om een (te) krappe beurs van een mede-hobbyist gaat...

Voor het overige: Een juiste stap en een fraaie/handige nieuwe website!

tm.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum