Philips 2514 Aanvulling (Techniek Radio/TV)

door Sven Zijlemaker, 24.06.2008, 12:52 (5786 dagen geleden) @ Matthias Meijer
Bewerkt door Sven Zijlemaker, 24.06.2008, 13:02

Hallo Matthias,


Er komt inmiddels weer wat geluid uit de radio.
Maar de aarde op de verwarming aan te sluiten lijkt wel efect te hebben maar niet veel, hij staat nu boven en de radio doet het daar minder dan in de huiskamer. En het radio volume kan ik nog steeds niet harder of zachter zetten.
En als de rechter draaicondencator op 0 staat is er een harde fluittoon te horen die niet met de volume knop te regelen valt. En ik ontvang als ik de afstemcondensators anders afstem op mijn philips 2511 wel iets maar dat lijkt meer op een fluittoon met wat vervormende (het lukt niet om het volume harder te zetten (erg zacht geluid) en met de terugkoppeling komt uiteindelijk wel iets door maar, als er geluid lijkt te komen en ik de terugkoppen ling iets verder probeer bij te regelen valt het signaal weg, ik denk dat dit iets met het volume te maken kan hebben)
En het geluid blijft ook hier heel erg zacht en is niet te regelen.
En bij het afstemmen van de linker afstemcondensator lijkt het ontvangst niet veel te veranderen. Maar het vreemds is dat de antenne die ik gebruik op mijn philips 2531 een uitstekend ontvangst geeft, ondertussen dat op mijn philips 2511 het ontvangst heel slecht lijkt te zijn. Of kan dit komen omdat de volume knop van mijn philips 2511 niet lijkt te reageren.
Verder lijkt de antenne te verwisselen weinig effect te hebben.


Groeten, Sven Zijlemaker.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum