Voor de bezitters/gebruikers van AVO Valve Testers (Techniek Overig)

door onbekend, 24.02.2015, 17:44 (3371 dagen geleden) @ hans
Bewerkt door onbekend, 24.02.2015, 17:51

Hans,

Toch nog maar een reactie omdat het muntje niet lijkt te zijn gevallen.

"Waarschuwen is nooit fout, dus dat doe je goed."

Vind je het nou echt vreemd dat die zin, in samenhang met wat er in jouw reactie op volgt, door mij (en vermoedelijk ook door anderen) neerbuigend wordt opgevat? Mijn schrijfstijl is, mits niet eerst geprovoceerd, in ieder geval een andere.

Dan inhoudelijk:

De Mk. III staat, zoals in het stukje op mijn site ook is te lezen, in het Rotterdams Radio Museum. Ik ben daar 3 uur per week en heb daar ook wel eens wat anders te doen dan buizen testen. De beschikbaarheid is dus relatief beperkt. En buizen testen is voor mij een vorm van ontspanning en dat doe ik ook/vooral graag thuis. Zie overigens: Buizen testen

Het woord "kan" in de door jou geciteerde passage heeft in die passage meer de betekenis van "moet" dan van "kan".

Prima dat jij anders omgaat met buizen testen dan ik. Maar dat maakt mijn manier van omgaan met buizen testen toch nog niet minderwaardig o.i.d.?

Dat weinig bezoekers/deelnemers van dit Forum een Two Panel Valve Tester hebben, waardoor mijn stukje op mijn site volgens jou niet van waarde is, is ook al zo'n merkwaardig argument. Als je die consequent gaat toepassen op dit Forum, blijven er maar weinig 'threads' over die althans in jouw beleving van waarde zijn.

Veel is een relatief begrip. Meer dan 200 vind ik best veel. En er zitten bij die 200 aardig wat buistypen waar je (ik in ieder geval wel) in de praktijk regelmatig tegen aan loopt. Beetje flauw argument ook, neigend naar een drogreden. Het is toch vooral weer bedoeld om mijn stukje op mijn site en mijn postings in deze thread als minderwaardig of zelfs van geen waarde af te schilderen.

De laatste passage in jouw reactie luidt:

"Heel stellig beweerde ik eerst dat waarschuwen nooit fout is. Waarschuwen is meestal goed, maar als de NS bij iedere aangekondigde sneeuwvlok de halve dienstregeling schrapt, dan toch maar liever geen waarschuwing."

Hoe vaak ik die ook lees, ik kan er nauwelijks chocola van maken. Het enige dat ik er echt uit af kan leiden, is dat je dus eerst vond dat waarschuwen goed is, maar inmiddels toch niet. Wat is het nu? Ik heb in ieder geval niets "geschrapt".

Tot slot nog een weetje: Namen, dus ook voornamen, schrijf je met een hoofdletter.

Robert Gribnau


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum