12H6 kleinste octal K8A buisje? (Techniek Radio/TV)

door Robert Gribnau ⌂ @, Konongo, Ghana, 25.10.2023, 20:26 (192 dagen geleden) @ Maurice
Bewerkt door Robert Gribnau, 25.10.2023, 20:36

Een citaat uit jouw bijdrage:

"Is allemaal Politiek.

En AFN (American Force Network) zat op 102,4, kanaal 51 , Kon Europese volk dus niet eens ontvangen! Met hun toestellen tot 100MHz.

Wordt eens tijd dat die uit Europa vertrekken na 75jr.Ophoepelen."

Toen de "American Forces Network" de lucht in ging, was daar een volkomen begrijpelijke reden voor. De zender was immers bedoeld voor mensen uit de US die in Europa verbleven (vooral militairen, maar ook voor mensen uit de US met andere beroepen/rollen).

Ik begrijp daarom niet waarom je denigrerend doet over het gegeven dat "Europees volk" die zender niet kon ontvangen op hun toenmalige radio's. De uitzendingen waren immers niet voor hun bedoeld. Komt bij dat het zeker niet onmogelijk was om die zender te beluisteren. Een beetje doe-het-zelfer zou dat al voor elkaar kunnen krijgen. De regeringen van dat "Europees Volk" luisterden zeker mee.

Vrijheid van meningsuiting is heel belangrijk voor mij. Dus geen probleem dat jij uit dat je vindt dat de US troepen uit Europa moeten "ophoepelen".

Ik heb echter een andere mening.

Nu de Russen sinds hun inval in Oekraïne weer met dood en verderf aan de poorten van het vrije deel van Europa staan te rammelen, ben ik juist erg blij met de aanwezigheid van US troepen in Europa. Ik schaam me kapot dat zo veel landen in Europa, inclusief Nederland, de destijds aangegane NATO verplichtingen omtrent vooral het percentage van het brutto nationaal product dat tenminste aan defensie zou worden besteed, al zo langdurig aan hun laars hebben gelapt.

Moest ik even kwijt, net als jij blijkbaar jouw mening even kwijt moest.

--
Groet,
Robert


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum