Eenvoudige test of forum mail werkt (Algemeen)

door Admin @, 16.01.2021, 16:04 (371 dagen geleden)

Hans op den Camp stelde de volgende test voor:

zoek je eigen gebuikersprofiel in de rubriek "profielen" en stuur aan jezelf een berichtje door op het envelopje te klikken. Bij mij kwam het binnen 5 seconden in mijn mailbox dus werkt het bij mij.

Het is mij bekend dat er soms problemen zijn met de mail, maar ik heb nog niet kunnen achterhalen waar dit aan ligt. De meeste mail lijkt gewoon aan te komen en ik weet ook nog niet of het altijd om dezelfde verzenders/ontvangers of combinatie daarvan gaat.

Bij deze test wel een kleine kanttekening: je test op deze manier of je zelf forummail kunt ontvangen, niet persé of een ander jouw mail ontvangt en ook niet of het op een ander tijdstip misschien misgaat.

Als je zelf meerdere malen (of consequent) mensen niet hebt kunnen bereiken of als je zelf meerdere malen (of consequent) berichten niet binnenkrijgt, mail me maar even direct op het admin-adres dat bovenaan de forumbeheerpagina staat.

Ik zoek ondertussen verder naar het probleem; in het ergste geval kan het pas opgelost worden bij de overstap naar een nieuwe server. Dit zal op een nog nader te bepalen moment tussen februari en april plaatsvinden.

Nadere discussie graag op het forumbeheerforum.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum