20 CV , iemand een idee ? (Techniek Overig)

door Maarten Bakker @, Haarlem / Delft, 06.06.2020, 12:52 (143 dagen geleden) @ Robert Gribnau

Dat die buis een fotocel is kan ik met Google ook wel vinden, hoop ik, maar daar ging het me niet om.

Punt is een beetje dat er inplaats van verwijzingen naar Google, ook interessante achtergrondinfo kan loskomen die Google je niet kant en klaar oplepelt of die zelfs ueberhaupt niet op het internet staat. Ik snap dus simpelweg niet dat mensen de moeite doen om meer dan een klein stukje van een post te besteden aan het verwijzen naar alternatieve manieren van het zoeken naar informatie als die zo algemeen zijn. Een verwijzing naar zoekmachines mag als zodanig bekend verondersteld worden dat het me op een gegeven moment off-topic lijkt. Verdere discussie daarover, ik weet niet of ik er meer dan dit over te zeggen heb, voer ik denk ik liever op het forumbeheerforum.

Of meer algemeen: alles op dit forum is al een keer geschreven, laten we de diverse fora maar read-only resources maken. Never mind dat de archiefposts niet eens Googlevindbaar zijn ;-)

P.S. Als je mij een Googlevindbaar datasheet voor de hier off-topic SAA1082 kunt bezorgen, zal ik toegeven dat jij beter met Google overweg kunt dan ik.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum