Misschien gezocht: versterker met unitran 11u21 + 4x 807 (Gezocht)

door Laurens @, Zaandam, 28.12.2017, 15:33 (2323 dagen geleden)

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, dit bakbeest met Unitran 11u21 en 4 stuks 807 (Originele Philips en 1x Mullard) plukte ik van de rommelmarkt.

Nu is dit 1 monoblok. De handelaar van wie ik 'm kocht doet in ontruimingen. Grote vraag... Waar o waar is het tweede monoblok? De gebruikte bussen en aansluitingen zien er modern genoeg uit, om te vermoeden dat er nog ergens een 2e monoblok moet bestaan omdat het allemaal uit de stereotijd komt (kunststof, erg schoon montagedraad, tulp-bussen enz).
Tenzij de vorige eigenaar een piraat is geweest en 'm als modulatieversterker heeft gebruikt. De handelaar zei alleen deze te hebben.

Heb je dezelfde versterker in je bezit, of weet je waar die te koop is, of wil je 'm echt niet kwijt en ben je op zoek naar een tweede, laat het dan weten.

Ik overweeg als ik de collega-versterker niet kan vinden, de trafoset te gaan kopen. Ik hoor graag van je als je een complete set trafo's hebt hiervoor - ik wil vooral weten wat het kost, ik moet eerst zien of deze versterker lekker combineert met mijn speakerset.

[image]

--
Ik neem op kleine schaal reparaties voor anderen aan voor een leuke prijs.
Stuur een mailtje bij interesse.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum