Over radiotechniek en mooie oude radio's (slot) (Algemeen)

door Hans Op den Camp @, Leusden, 05.07.2008, 15:39 (5780 dagen geleden) @ Sven Zijlemaker


Nou jonge verzamelaar laten we jong volwassen verzamelaar zeggen.

Nou Sven, wees maar blij dat je nog jong bent. En volwassen zijn is niet leeftijdsgebonden, maar wordt je vooral door ervaring.
En in mijn forumverhaaltje ging het over jonge verzamelaars die belangstelling hebben voor toestellen van ver voor hun jeugd. .Het was alleen een compliment aan je......

Ik moet nog steeds het hoofdfrequentie blok van mijn 2514 gaan bekijken, maar > ik ben geloof ik zo een beetje de enige hier die meschien iets te voorzichtig > is met repareren (ik vindt het al euwigzonde om het zegel van de volume knop > > te moeten vebreken),

Beste Sven, iedere rechtgeaarde verzamelaar van historische toestellen vindt het zonde om zegels te verbreken, maar als je het leuk vind om een toestel ook weer echt spelend te maken, dan moet je wel eens. Ik vind dat minder erg dan dat je per ongeluk de letters van een mooi schaaltje hebt hebt gewist met schoonmaken.


Maar je wilt het "hoogfrequentieblok van jouw 2514" nakijken? Terwijl in het laatste forumbericht over jouw 2514 dit antwoord van John Hupse staat:

www.nfor.nl/archief/index.php?id=11535

Misschien moet je eerst die raad opvolgen en anders........ vraag er naar op het forum :-) ;-) :-P Gr. Hans


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum