TV beeld ziet eruit als "spandoek" (Techniek Radio/TV)

door Nico den Haak, 24.06.2008, 12:43 (5787 dagen geleden) @ soundman2

Hoi allemaal,

Me weer uit het hart gegrepen, al is het een beetje off topic. De gedachtengang tegenwoordig is enkel vervangen. Ikzelf heb een klein RTV reparatiebedrijf, en heb veel last van die totaal belachelijke en onzinnige weggooimentaliteit.

Daar komt nog bij dat er veel gerepareerd kán worden, wanneer je er maar moeite voor doet. En dat hoeft ook geen honderden Euro's te kosten hoor, een rampscenario idee dat door de diverse (niet geschikte) verkooppunten maar al te graag in het hoofd van de (dummy) consument wordt geplaatst :-( Je kan hem/haar toch immers alles wijsmaken! Men weet van niks!

Mijn vak is aan het uitsterven, collega´s stoppen ermee omdat er niets meer wordt aangeboden. Mijn bedrijf bevind zich in een klein dorp, desondanks komen de klanten ook steeds vaker verder weg en vanuit de grote stad. Mocht de eigenaar van de tv uit dit topic bereid zijn om haar door een professional te laten bekijken-opknappen, is dit geen punt.

Buiten het O/W verhaal zit er nog veel meer onderhoudswerk aan een GR2.4 uit dit topic. Zelf proberen te repareren is totaal zinloos wanneer je niet weet wat je doet. Onderhoudsreparaties kosten namelijk de meeste tijd, geeft echter wel de garantie dat zo'n tv weer jaren probleemloos kan werken. Niet enkel domweg repareren wat stuk is, maar veel verder kijken dan je neus lang is. Een échte technicus doet dat. Klant is daar ook bij gebaad, en krijgt een perfect funcionerend app terug. En dat kost géén honderden Euro's ;-)

Groet,

Nico den Haak.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum