vervoer radio Driebergen naar Hilversum (Algemeen)

door Loek @, Exloo, 05.08.2023, 14:02 (270 dagen geleden)

Hallo Forumlezers,

Op de afgelopen NVHR reparatie dag bij Beeld en Geluid (in Hilversum) had ik een Philips 208U - 08 radio onderhanden. Er zat een rare fout in deze radio en heb toen besloten om deze radio mee naar huis te nemen voor verdere reparatie.

Ik begrijp nu waarom er zo veel gekke dingen aan de had waren zoals ondanks tijdelijke nieuwe voeding elco's veel brom, geen negatieve roosterspanning op de eindbuis en nog veel meer. Er was aan de bedrading iets veranderd. Hierdoor was het gehele voeding deel totaal veranderd. Onder andere was de negatieve kant voeding elco niet meer geïsoleerd ten opzichte van chassis. En natuurlijk had een aantal papier condensatoren een te slechte isolatie waarden.

Kortom veel werk maar de radio speelt nu weer. Nu komt de vraag:

De eigenaar was een oude man (zeg ik :-) ) en hij woont in Hilversum.
Is er iemand van jullie die bijvoorbeeld naar de NVHR reparatie dag in Driebergen komt op zondag 20 Augustus en in de buurt van Hilversum woont en deze radio wil afleveren bij de eigenaar?

Een andere dag bijvoorbeeld de NVHR ruilbeurs op zaterdag 2 September kan ook.

Graag jullie reactie,
Met vriendelijke groet,

Loek

vervoer radio Driebergen naar Hilversum

door GG @, 08.08.2023, 21:53 (267 dagen geleden) @ Loek

Dag Loek,
Ik kan hem wel afleveren in Hilversum.
Als je het toestel de 20ste bij de tafel van Ed Plevier neerzet (met naam eigenaar en adres in Hilversum) dan komt het wel goed.
Groeten van Gijs

RSS Feed van deze thread
powered by my little forum