Donatieronde 2023 (Algemeen)

door Admin @, 07.01.2023, 19:19 (30 dagen geleden)

Beste forumgebruikers,

Er kwam reeds een verzoek binnen om weer een donatieronde te starten. Meestal deed ik dat ergens half januari, maar eigenlijk komt het nu ook wel handig uit om er wat eerder mee te beginnen: in de loop van februari zal er wat forumonderhoud plaatsvinden waarbij het forum ook een tijdje onbereikbaar kan zijn. Dan overlapt dat niet met de donatieronde, dat is ook wel handig.

Elke donatie, hoe klein ook, is welkom. Het gaat uiteindelijk ook om het gebaar. Wat er overschiet, investeer ik zoveel mogelijk in het verdere behoud van online electronica-erfgoed en het online beschikbaar maken van informatie die dat nog niet is.

Mijn bankgegevens zijn:
NL88INGB0003644472
t.n.v. M.A.E.Bakker, Delft

Voor buitenlandse transacties hoort daar ook nog de BIC/SWIFT bij: INGBNL2A

Onder vermelding van: donatie nfor en je gebruikersnaam (*)

Vermeld hierbij a.u.b. dat het gaat om het NFOR (of voor beide fora in 1 keer); op het transistorforum start ik een gelijktijdige donatieronde.

Verder mag je me natuurlijk altijd mailen, of in persoon aanspreken op de NVHR-ruilbeurs als je vragen of opmerkingen hebt over doneren of de verdere beslommeringen rond het forum.


(*) Als je geen gebruikersnaam vermeldt zal ik de donatie als anoniem beschouwen en niet met naam opnemen in de "erelijst". Als ik iemand vergeten ben of ten onrechte als anoniem heb genoteerd, kun je me altijd een berichtje sturen.

RSS Feed van deze thread
powered by my little forum