GM2882 klaar (Techniek Overig)

door Stefmac † @, Edam, 23.10.2021, 12:41 (913 dagen geleden)

Nu heb ik de GM2882 meetzender behoorlijk werkend. Via Hans heb ik een andere frontplaat gekregen, de oude was fout in de teksten bij modulatie schakelaar. Inmiddels heb ik ook de kunstantenne, die heb ik in de kast gestopt. Daar is ook nog een soort metalen doorvoertule bij. Helaas kan ik op foto's van de meetzender niet zien hoe en waar deze moet komen. Waarschijnlijk voor de doorvoer van de uitgangskabel naar de kunstantenne(verzwakker)
Het signaal gemoduleerd heeft iets afwijkung , de tegenover elkaar liggende toppen van het gemoduleerde signaal zijn iets verschoven ten opzichte van elkaar. Misschien kan dat niet beter, ik vind het voorlopig prima zoals de meetzender nu werkt. Zoals bijv. de frequenties aan begin en eind van de schaal wijken ook wat af.
Stef , pa0sjm

[image]

GM2882 klaar

door Maurice ⌂ @, Dordrecht, 23.10.2021, 13:41 (913 dagen geleden) @ Stefmac †

Is toch weer een pracht van een toestel geworden.

Je hebt dus de kunstantenne IN toestel geplaatst.
De 1x versie?
Dat is voor nu inderdaad een prima oplossing.

Altijd kun je er achter tbv selectiviteit meting een 0,1 er achter hangen.

--
"I haven't even turned this on to see if it works because as long as I don't it might"

GM2882 klaar

door Stefmac † @, Edam, 25.10.2021, 13:33 (911 dagen geleden) @ Maurice

Maurice, ik heb een heel slordig aangebrachte amphenol connector verwijderd en een nettere uitvoering aangebracht. Om eerlijk te zijn .. ik heb de kunstantenne in een zakje IN het apparaat bijgevoegd. Zodat een volgende liefhebber het evt. kan afmaken. Nu kreeg ik van Hans ook nog een soort metalen doorvoertule. Ken jij de meetzender en weet jij misschien hoe de kabel naar buiten wordt gevoerd? Graag je info als je hebt.
Stef.

RSS Feed van deze thread
powered by my little forum