Agenda van evenementen, markten en beurzen (Agenda)

door Admin @, 17.10.2013, 08:00 (3445 dagen geleden)

Beste forumgebruikers,

Gezien het aantal aanvragen voor een tijdelijk bovenaan de eerste pagina 'vastgeprikte' (zgn. 'sticky' ) vermelding van een evenement, markt, of beurs, is de categorie “Agenda” in het leven geroepen.
Deze rubriek is uitsluitend voor aankondiging- en omschrijving bestemd, dus niet voor commentaar.
Degene die niet geïnteresseerd is in deze categorie, kan hem uitzetten in zijn/haar profiel.

Aankondigingen in deze categorie worden niet standaard in de 'sticky-lijst' opgenomen. Dit gebeurt alleen na een verzoek per e-mail aan het forumbeheer, waarbij als regel geldt dat de aankondiging slechts 'sticky' staat gedurende zo'n vijf weken voor de aangekondigde dag.
Een uitzondering wordt - op verzoek - gemaakt voor langdurige éénmalige evenementen in tentoonstellingsruimten (musea, etc.).

Aankondigingen die op eigen houtje, of langer dan ± vijf weken voor de aangekondigde dag, zijn geplaatst zullen -zoals andere forumbijdragen- langzaam weer uit beeld verdwijnen.

Houd zelf vooral ook de uitgebreide agenda van de Nederlandse Vereniging voor de Historie van de Radio NVHR in de gaten!

Admin.

Di. 11 apr. - Radiocafé - Driebergen

door agenda @, 17.03.2023, 17:07 (6 dagen geleden) @ Admin

[image]

Wo. 12 april - LC-Kring: Knight 600C buizentester (online)

door gerard ⌂ @, Zeist, 22.03.2023, 11:59 (1 dag, 9 uur, 1 min. geleden) @ Admin

Beste Radiovrienden,

Op 12 april ben je weer welkom bij een online meeting van de Leren- en ContactKring, die de buizentester Knight KG-600C (1969) zal bespreken.

Tijd: Woensdag 12 april 2023 vanaf 19.30
Waar: Jitsi kanaal https://meet.jit.si/LerenenContactKring
Dia's: https://www.dropbox.com/s/56gnvccxs7ozzk2/Knight600.pptx?dl=0

De LC-Kring is het gezelligste, leerzaamste en gratiste uitje in je eigen omgeving. Je hoeft je deur niet uit maar beleeft de lezing achter je eigen computer. Hierbij mag je je eigen hapjes en drankjes consumeren. Met een microfoon aan je computer kun je zelfs meepraten en vragen stellen.

De Knight KG-600 Buizentester
De geschiedenis van deze zelf te bouwen buizentester gaat terug tot in de jaren vijftig, maar het model 600C dateert van rond 1970.
We behandelen, na de vraag "Wat is een buis", de diverse instellingen en schakelingen om de kwaliteit en slijtage van buizen te testen. Je kunt met de Knight niet alles meten, want het is "maar" een emissietester (net als de Philips Cartomatic, in maart besproken door Anton op het Radiocafé).
Hoe helpt dit bij het repareren van radio's? Om de bruikbaarheid in Europa te vergroten, heb ik een paar aanpassingen aan de Europese situatie gemaakt. Het testen van een buis wordt gedemonstreerd.

Mail me als je aankondigingen van LC-Kring per mail wilt ontvangen.
Tot ziens op 12 april!

Gerard.

[image]

RSS Feed van deze thread
powered by my little forum