Nieuwe aanwinst (Algemeen)

door Hans Op den Camp @, Leusden, 27.05.2008, 17:54 (5825 dagen geleden) @ wino

Beste Wino, allereerst mijn complimenten voor jouw goede forumprofiel; daar kan menigeen een voorbeeld aan nemen (inclusief mijzelf, maar ik moet nog een passende foto vinden)
Maar nu over die Philips 203U met een 10 centimeter lange scheur erin. Is het soms deze 203U Wino, want die had ook een beste scheur bovenin en komt van Marktplaats:

[image]

Naast het electrisch in orde maken van een radio omvat voor mij de restauratiehobby ook het bakeliet onzichtbaar te herstellen. Ik ben daar al 10 jaar mee bezig en het lukt mij inmiddels aardig om het geduldige materiaal bakeliet met de beschikbare moderne kunsthars en kleurpigmenten onzichtbaar te herstellen, zoals ook met deze historische Philips, gebouwd in het oorlogsjaar 1941 is gebeurd.
De 204U van Paul Brouwer is inderdaad een prachtige gave 204U HN, die iedere Philips U-toestellenverzamelaar graag in zijn collectie zou willen hebben maar heeft waarschijnlijk wel iets meer gekost dan dit restauratietoestelletje van een paar tientjes.;-) M.vr.gr. Hans


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum