Info Graetz Sinfonia 4R221 & Philips Reverbeo (Gezocht)

door Jeroen Baur, 28.09.2009, 07:27 (5344 dagen geleden)

Hallo,

Afgelopen weekend heb ik de garage van de oma van mijn vriendin opgeruimd met als doel daar mijn youngtimer-auto te stallen voor de winter. Bij dat opruimen kwam ik ook twee radio's tegen. En zoals al blijkt uit mijn auto-keuze, heb ik wel wat met oud spul.

Met de zoekfunctie kon ik niet zo denderend veel vinden, met google kon ik wel wat informatie vinden. Zo schijnt de Sinfonia toendertijd ('54/'55)een redelijk dure radio te zijn geweest. Van de Philips kan ik minder vinden, dwz dit specifieke exemplaar. Ik geloof dat hij uit midden jaren '60 moet stammen met zijn kunststoffen zijkanten. Wie kan mij dus meer vertellen over deze radio's?
[image]
[image]

Wat ik zo heb kunnen zien zijn de radio's helemaal origineel, dwz van buiten. Van binnen heb ik nog niks bekeken, heb ze ook nog niet mee naar huis genomen.

Zouden jullie ook wat kunnen vertellen over wat ik kan verwachten als ik ze weer lopend zou willen maken? Ik denk dat ze tot begin jaren '90 nog zijn gebruikt in de loodsen van de opa van mijn vriendin, die een timmerbedrijf had.

Groet, Jeroen


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum