Donatieronde 2024 (Algemeen)

door Admin @, 07.01.2024, 00:23 (57 dagen geleden)

Beste forumgebruikers,

Net als vorig jaar kreeg ik reeds een vraag wanneer de donatieronde weer zou komen. Ik denk dat direct na driekoningen, als de kerstboompjes weer uit de forumkop verdwenen zijn, wel een goed vast moment is, dat ik vanaf nu aan zal proberen te houden.

Elke donatie is welkom. Het gaat uiteindelijk ook om het gebaar. Wat er overschiet, investeer ik zoveel mogelijk in het verdere behoud van online electronica-erfgoed en het online beschikbaar maken van informatie die dat nog niet is.

Mijn bankgegevens zijn:
NL88INGB0003644472
t.n.v. M.A.E.Bakker, Delft

Voor buitenlandse transacties hoort daar ook nog de BIC/SWIFT bij: INGBNL2A

Onder vermelding van: donatie nfor en je gebruikersnaam (*)

Vermeld hierbij a.u.b. dat het gaat om het NFOR (of voor beide fora in 1 keer); op het transistorforum start ik een gelijktijdige donatieronde.

Verder mag je me natuurlijk altijd mailen, of in persoon aanspreken op de NVHR-ruilbeurs als je vragen of opmerkingen hebt over doneren of de verdere beslommeringen rond het forum.


(*) Als je geen gebruikersnaam vermeldt zal ik de donatie als anoniem beschouwen en niet met naam opnemen in de "erelijst". Als ik iemand vergeten ben of ten onrechte als anoniem heb genoteerd, kun je me altijd een berichtje sturen.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum