Hulp bij radiomeubel Philips Reverbeo F8X12A (Techniek Radio/TV)

door Mark @, 22.08.2023, 10:15 (251 dagen geleden)

In navolging op de fijne hulp die geboden werd bij de vraag van Berugie over een vergelijkbaar radiomeubel Philips Reverbeo F7x23A, doe ik hier een poging voor mijn Philips Reverbeo F8X12A (info op internet).

Mijn schoonzus heeft deze ooit dure hifi lang gebruikt, maar sinds de verhuizing een paar jaar terug stond hij in een hoekje te verpieteren. Nu blijkt dat de radio geen signaal meer ontvangt, op geen van de golven, en de pick-up niet meer draait. Nu ben ik wel 'handig' maar geen radiotechnicus. Ik heb de radio voorzichtig weer opgestart, stof verwijderd en de volumeknop weer kraakvrij gemaakt. Alles ziet er zeer netjes uit nog! Via de bandrecorder ingang heb ik de versterker getest en ben onder de indruk van het mooie volle geluid. De radio en pick-up krijg ik echter niet werkend. Vandaar de volgende vragen:

Het zou mijn schoonzus en mij aan het hart gaan om dit mooie radiomeubel af te schrijven, maar mij ontbreekt helaas nog de expertise om het apparaat voldoende werkend te krijgen. Wie helpt mij verder?


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum