Driebergen 3 sept. 2022 (Algemeen)

door Hans Op den Camp @, Leusden, 04.09.2022, 11:20 (605 dagen geleden) @ NitramAton

Martin, bedankt voor de mooie foto's. Ze geven een goed beeld hoe gezellig het deze beurs weer was maar tegelijkertijd maak ik mij wel eens zorgen hoe de toekomst er voor de NVHR uit gaat zien.

Deze beurs was er een goed voorbeeld van want de paden tussen de tafels worden steeds breder en ook al die lege plekken waar tafels met radio's konden staan. Nou ja, ik zie het nog altijd positief want al wordt de aanwas van jonge liefhebbers wat minder; de kwaliteit van onze hobby blijft denk ik altijd wel bestaan.

Zo mocht ik in Driebergen ons nieuwste enthousiaste jeugdlid Nick verwelkomen en hebben wij de
opdracht om er met ons allen voor te zorgen dat de mooie buizenradiohobby nog heel lang blijft bestaan.

Het kost maar zo weinig en met een leuk oud buizenradiootje maak je een iemand zo blij en met een beetje aandacht en begeleiding maak je datzelfde jonge mens enthousiast en is er weer een nieuw jeugdlid bij.
Dat vind ik elke dag waardevol om te doen want de radiohobby houdt voor mijzelf ooit eens een keer op en dan is het toch fijn om het door te geven aan een jeugdige nieuwe generatie ?

Gelukkig besteedt de NVHR er de nodige aandacht aan door het organiseren van cursussen op het gebied van radiotechniek, zoals in Ede.

--
Met vriendelijke radiogroet, Hans

[image]


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum