Vakantie in Cairo ???? (Algemeen)

door Martin Deubel @, 15.02.2008, 09:41 (5937 dagen geleden) @ Hans van der Marel

triest maar zo gaat het helaas....


Ik heb net een draagbare aristona KTV uit 1989 gerepareerd ( voor de liefhebbers een aristona 38KE1102 met een CP90 chassis. :-D )welke was afgedankt omdat ie vreemde kuren had...na vervanging van een elko in de voeding van 10 cent speelt ie nu weer de sterren van de hemel.

dit ding is vele malen beter dan die tvtjes van 60 of 70 euries bij de blokker die na 1 jaar al total-loss defect zijn...zon ding repareren is economisch gezien niet rendabel omdat je goedkoper uit bent door een nieuwe te kopen.het ontwerp van het chassis is vaak dusdanig slecht dat na reparatie (als het al mogelijk is) het ding het spoedig weer begeeft omdat alles op z'n tenen loopt qua belastig om de produktiekosten maar zo laag mogelijk te houden.

het mag tegen woordig niets meer kosten en dat zie je dus meteen terug in de kwaliteit.repareren is te duur...een uur arbeid kost gemiddeld 47,50 komt daar nog een paar onderdelen bij (hopelijk geen dure ic's en lijntrafo's) en je zit zo over de aanschafprijs van een nieuwe.dus wat doe je als je het zelf niet kunt repareren??? juist wegdonderen en een nieuwe kopen.


MArtin

--
Past het niet? Pak een hamer!


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum