Er komt weer een beurs! (Agenda)

door Bert Knoop @, Elst Gelderland, 14.08.2020, 04:23 (1350 dagen geleden) @ Jacques Hermans
Bewerkt door Bert Knoop, 14.08.2020, 04:35

Dag Hans en anderen

Ik moet je teleurstellen over de opmerking dat de NVHR een heleboel geld heeft bespaard. De beursorganisatie is zodanig ingericht dat hij kostenneutraal is. Dat betekent dat de tafelhouders en betalende bezoekers de kosten betalen. De NVHR betaalt nu inderdaad geen huur voor zaal en de tafels maar ontvangt ook geen huur van de tafelhouders. Als je de moeite neemt in de jaarlijkse begroting te kijken zul je zien hoe een en ander wordt verantwoord.
Vrijwel alle evenementen probeert de organisatie kosten neutraal te houden. Dat wordt mede mogelijk omdat alle vrijwilligers hun werk voor de volledige 100% uitvoeren zonder geldelijke vergoeding. Daarom is de contributie naar mijn mening nog steeds historisch laag. Kijk bijvoorbeeld naar het lidmaatschap van onze Duitse collega's, € 60,- per jaar en geen enkele externe activiteit. Overigens missen wij allemaal de bijeenkomsten. Internet is een fijn hulpmiddel maar er gaat niets boven een onderonsje met hobbygenoten. Ik hoop dat we weer snel terug kunnen naar de oude situatie.

Hartelijk groeten, Jacques

Beste Jacques,
Daar denk ik toch net even iets anders over.
Na acht jaar weer trouw lid te zijn geweest besloot ik mijn lidmaatschap dit jaar op te zeggen om de volgende reden wat ik bij mijn opzegging als volgt had omschreven omdat het voor mij te duur werd.

Als lid zit ik vast aan het RHT.
Er is wel de mogelijkheid om je alleen op het RHT-abonnement a € 25,00 (per jaar) te abonneren waar ik geen gebruik van maak.

Het volgende antwoord kreeg ik van de ledenadministratie.

De contributie is al een paar jaar hetzelfde bedrag. Bladleden hebben geen toegang tot de beurs als zij de beurs willen bezoeken moeten zij toegang betalen 8 euro per beurs. 4x de beurs bezoeken is dan 32 euro. Ik weet dus niet wat goed koper is.

Nou ik wel zonder HRT!
En al zeker als je niet elke beurs bezoekt of zoals dit jaar geen enkele beurs kunt bezoeken.
En dan blijken ze met de NVHR-beurzen ook nog Kiet te spelen geen kosten voor de NVHR.

Mag ik dat vreemd vinden?
Desondanks draag ik de NVHR nog steeds een warm hart toe.
En als de mogelijkheid er komt een lidmaatschap zonder HRT af te sluiten voor een euro of 30 meld ik me direct weer aan.

--
Mvg.
Bert.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum