Gezocht - Philips koolstoffilm 1/4W weerstanden (Gezocht)

door briace @, 22.02.2020, 13:36 (1497 dagen geleden)

Sorry voor mijn nederlands - dit bericht werd automatisch vertaald uit het frans.

Ik ben een Franse radioverzamelaar die op zoek is naar een aantal jaren '60 koolstoffilms Philips 1/4W-weerstanden, die zowel in transistor- als in buizenradio's worden gebruikt. Ik heb al een paar maanden geleden op dit forum gepost over mijn zoektocht.
Ik ben op zoek naar deze Philips weerstanden om een aantal vintage elektronicaborden te repliceren, gebaseerd op deze Philips componenten. In bijlage vindt u een foto van een van mijn replica's. Op dit voorbeeld is bijna alles zelf gemaakt: het bakelieten bord is een replica, hetzelfde met het uiterlijk van de condensatoren (die zijn modern), of de audiotransformatoren die ik zelf heb opgewonden. De weerstanden op dit bord zijn echter modern (grootte en vorm zijn niet correct). Ik ben op zoek naar een aantal originele Philips weerstanden om het uiterlijk van mijn werk te verbeteren.
Ze zijn 11mm x 3,5mm. Hieronder vindt u een aantal foto's.
Hier zijn de waarden die ik zoek:
120R
330R
560R
1k
2k2
3k9
4k7
10k
12k
47k
68k

Wat betreft deze vintage-weerstanden en hun technische kwaliteit, ben ik me ervan bewust dat ze niet van de beste kwaliteit zijn; zelfs vanaf het begin in de jaren zestig konden ze een grote variabiliteit hebben in vergelijking met hun nominale waarde. Nu, dat gezegd hebbende, ben ik begonnen met het vinden van een aantal van deze weerstanden, dankzij een soort Nederlandse verzamelaars (ik weet dat sommigen van jullie op dit forum zijn), en alle weerstanden die ik heb gevonden zijn perfect als ik hun waarde controleer.
Elk van deze weerstanden, NOS of verwijderd van hun bord, zal geweldig zijn. Ik zal geïnteresseerd zijn in het kopen van kleine of grote hoeveelheden van deze weerstanden.
Dus als u alstublieft uw voorraad zou kunnen controleren, zou dat zeer nuttig zijn! Dank u wel !
Manuel
[image]
[image]
[image]

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum