Rf filter audio recorder (Techniek Radio/TV)

door brnrds @, 04.02.2020, 10:05 (1540 dagen geleden) @ Ron Kremer


Is het probleem er ook nog als je van de de hele Recording Amplifier (MY-5016) de beide verbindingen (R & L) naar de Recording Dolby Amplifier PC board (TD-5301) eens los neemt aan de kant van het Dolby board ?
Je hebt dan alle ingangstrappen, die op MY-5016 samenkomen, los genomen dieper in het apparaat zelf. Als het probleem weg is dan in MY-5016 van achter naar voren werken om het probleem te localiseren.

Wel beide kanalen los nemen inclusief de afschermingen aan de Dolby kant, daarmee elimineer je iedere galvanische verbinding vanuit de ingangen naar TD-5301.

Als het probleem blijft bestaan, dan de uitgang van Dolby board TD-5301, naar de Recording Level potmeters op TD-5201, volledig los nemen, dus inclusief afschermingen en voor beide kanalen. Dit het liefst aan TD-2501 kant maar die zal in de buurt van het frontpaneel zitten, geen idee of je daar makkelijk bij kunt komen.

Het verbaast me dat het probleem zo hardnekkig is; ZFM is afgaand op ruudtx maar krap aan 100 Watt ERP en je zit er volgens een eerdere reactie van je ook nog eens 250 meter vanaf.
Moet m.i. eenvoudig op te lossen zijn.

Vr. groet, Ron

Hoi Ron Kremer

Daar moet ik nog aan gaan werken maar zeker een goede tip.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum