Aanwinst Driebergen (Algemeen)

door Hans van Kampen @, Voorhout, 23.06.2019, 22:11 (1762 dagen geleden) @ Leo Bolier

Enkele zullen zich wel afvragen, waar blijft Hans van Kampen nou en ik krijg wel eens te horen op de beurs van: Jouw aanwinsten zien we vanavond wel op het forum.

Nou, ik moet zeggen dat ik voor het EERST met lege handen naar huis ben gegaan en dat geeft niet. Ik heb vele zaken over kunnen dragen die ik op het NFOR heb verkocht en daar is het bij gebleven. Ik moet plaats gaan maken voor nieuwe dingen want ben ook de kant op gegaan van professionele en broadcast camera’s waarvan de verzameling ook weer aardige vormen aan begint te nemen.

De beurs vond ik slappe hap maar is ook deels de tijd van het jaar. Rijen tafels die steeds korter worden want het gat voor de koffie/broodjes en soepkraam wordt steeds groter en ook links en rechts het aantal lege tafels wat toe neemt maar goed. Vond het wel weer gezellig en ook weer enkele gesproken te hebben.

Ook de presentatie van Bernard ter Lingen niet over geslagen die ook vanaf een bandrecorder muziek van Händel ten gehore bracht via een zelf gebouwde versterker die ondermeer is opgebouwd in enkele hoogspanningskooien afkomstig uit kleuren tv’s.

Hoop dat de vermagering van de beurs geen trend wordt want zou een van de volgende keren wel eens in een klein buurtzaaltje gehouden kunnen worden.

;-)
Hans


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum