meetzender PM5321 (Gezocht)

door kris @, Gent Belgiƫ, 12.05.2019, 23:28 (281 dagen geleden) @ Ron Kremer


Waar deze bewering op gestoeld is is me volstrekt onduidelijk, heb jaren probleemloos beroepshalve met dergelijke apparatuur gewerkt. Er staat in mijn labohoek (en er is beslist nog ruimte) o.m. een 2e hands gekochte SMDA die behoorlijk intensief gebruikt wordt. De enige fout in de 15 jaar dat ik hem heb was een doorgeslagen elkootje en een daardoor doorgebrande RF smoorspoel. t' Apparaat is verder volkomen op spec want dat check ik met enige regelmaat.

vr. groet., Ron

wel, het zijn vrij complexe toestellen. Dat alleen al maakt dat er vroeg of laat wel eens iets fout gaat... google even op de marconi of R&S generatoren en je vind toch heel wat artikels. Uiteraard zijn het steengoede toestellen, maar voor TS wat overkill.

De PM5321 is een klasse eenvoudiger, maar toch wel een stabiele en nauwkeurige generator en voor zover ik weet gaan ze bijna nooit defect. Ook slechte contacten blijven ze redelijk van gespaard, wat van hun opvolgers niet kan gezegd worden.. (DE PM5324 is de koning van slechte contacten in het klavier, wat dan nog moeilijk te bereiken is..)


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum