Aanwinsten Landelijke Radio Vlooienmarkt 16 maart 2019 (Algemeen)

door S.Leunissen @, regio Zuid Limburg, 18.03.2019, 01:17 (1858 dagen geleden)

Wat viel op: het aantal lege tafels voorbeeld Quakkelsteijn was er niet. Restaurant boven dicht kwart balkon leeg en een frietloket beneden. Dit laatste Waardoor de mensen hinderlijk (kunnen zij niks aan doen) netjes in de rij stonden te wachten en andere mensen elke keer moesten vragen of ze erdoor mochten. Ik was er om 8 uur smorgens en vertrok om 15:45.


De score T200-2 Amidon 2x toroides (rode exemplaren). Waarvan een meteen aan Bjorn Kusters doorgespeeld hij zocht ze immers ook voor zijn 1:9 balun. Leuk detail de verkoper wist het type niet nou dat wist ik wel voor hem. Voor de prijs van 2 euro t'stuk... daar vind je ze normaal niet voor. Goede deal. Toelichting toroides genoemd zijn in mijn geval voor het bouwen van een Un Un balun 1:9 om een hoogohmige langedraad antenne aan te aan te sluiten op 50 ohmse aansluting op de ontvanger.

Voor de zekerheid naar een andere stand daar de T140-43 van Amidon gekocht en gevraagd of ik de eerste T200-2 mocht vergelijken ... dat mocht. Dus we hebben de originele te pakken.

Kabels met pluggen. Deze zijn Flat Braided Mains Wire en origineel toe te passen op mijn Murphys als originele voedingskabel ( weliswaar zonder die pluggen die ernu aanzitten). Bij de olivedrab stands.

5 zeldzame nieuwe verzilverde militaire C-norm clamp RG213 coax connectoren bij mijn favoriete stand van Circuits online. Voor de superprijs van 1 euro t stuk daar vind je ze echt niet voor op ebay. 2 worden weer doorgeschoven naar een kameraad van mij die ze al lang zocht.

Een mooi superboek over ontvangers van Fred Osterman. Voor 10 euro uitgehandeld.

Een zwitserse 24V 10A voeding. Voor 5 euro uitgehandeld tegen het sluiten van de markt.

En een kopie handleiding van de B40 die ik heb overgenomen heb bij de schematheek uit Wageningen. Aangeschaft vanwege de toegevoegde modificatiegegevens.

Mijn dag kan niet kapot vanwege de deals die gesloten zijn. En vanwge het feit dat ik veel mensen weer heb gesproken gezien geholpen en vooral gelachen met de mannen van Circuits Online. Topstand !!!!!

hieronder de fotootjes...

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

--
groet Sander
[image]


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum