achterwanden Philips FX551A (Gezocht)

door Armand @, 21.09.2018, 13:27 (2015 dagen geleden) @ John Hupse †
Bewerkt door Armand, 21.09.2018, 14:08

""Op onze website staat dat het toestel een aansluiting voor bandrecorder heeft, niet dat het toestel een aansluiting voor bandrecorder zou hebben.

Het verschil hiertussen is dat het in het eerste geval gaat om een vaststelling, in het tweede geval gaat het om een suggestie. Een suggestie is iets dat je niet rechtstreeks wilt uitspreken, maar wel even wilt zeggen. De lezer kan dan nog kiezen tussen wel of niet.

Met andere woorden, je zaait twijfel zonder ook maar enig bewijs hiervoor te geven. Ik ga er van uit dat dit eigenlijk niet je bedoeling is, maar omdat je er vervolgens zelf naar vraagt...""

Aangezien er op het internet / websites zoals bv. Radiomuseum.org, NVHR, NGG om er maar enkele te vermelden, fouten voorkomen, hanteer ik liever woorden zoals "blijkbaar", "zou", "vermoedelijk", enz. onder het motto van "eerst zien en dan geloven".
Om ook even aan muggenzifterij te doen, zo heb je destijds, als gevolg van een radiolamp die ik zocht, de foutief geschreven naam op je website veranderd in het juiste ARCTURUS.
Het is menselijk om fouten te maken.De meesten aanvaarden dit en zien dit als positief maar anderen hebben het er blijkbaar moeilijk mee en aanvaarden geen kritiek.
Denk dat we best stoppen want hier heeft Henk niets aan.

Groeten, Armand


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum