en weer gaat er één dicht ... (Algemeen)

door Ron Kremer @, Groningen, 08.08.2018, 11:24 (195 dagen geleden) @ Laurens

Ik vraag me af of de invloed van online verkoop wel zo groot is. Okaphone doet veel online, maar rekent wel in winkel en online dezelfde prijzen (m.a.w. zij zijn online succesvol, terwijl ze de 'hoge' elektroboer-prijzen vragen) Ze zijn ook online duurder dan ebay e.d. maar toch lijken ze voor de buitenstaander goed te lopen.

Ik kom al een jaar of 50 bij Okaphone en nog steeds naar volle tevredenheid. Dat de prijzen vaak hoger zijn dan elders is ook te accepteren mits de verkochte producten van goede kwaliteit zijn. Daar schort het m.i. de laatste jaren wel eens aan maar zal ook te maken hebben met wat hen in het inkoopcircuit ter beschikking staat.
Buiten dat loopt er vrij veel personeel rond, is men altijd op ongehaaste wijze behulpzaam en 'last but not least' zitten ze op een dure locatie; de relatief hoge prijzen zijn dus ook verklaarbaar.
Het is de laatste elektronica onderdelen winkel in Groningen die 5 dagen per week open is en die moet je dus koesteren. Als ze de deuren zouden sluiten dan zou ik dat als een kleine ramp ervaren.

Dat er bijv. geen axiale condensatoren en buizen te vinden zijn is meer een kwestie van vraag en aanbod, je gaat je winkel niet vullen met incourante spullen waar maar een enkeling om vraagt.

Vr. groet, Ron


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum