Zelfbouw van een Cockaday ontvanger (Techniek Radio/TV)

door Maarten Bakker ⌂ @, Haarlem / Delft, 28.07.2018, 23:06 (2092 dagen geleden) @ Henk Boeijink
Bewerkt door Maarten Bakker, 28.07.2018, 23:37

...

Edit: Okay, drie puntjes als reactie is misschien te kort door de bocht, het zal aan het weer liggen, en ik ga ervan uit dat je toch ook trots genoeg op eigen werk bent om het uitgebreider te tonen.

Je kunt meerdere dingen doen als het plaatsen van losse tekst en het uploaden foto's op het forum teveel gedoe is. Feitelijk is deze manier hetzelfde als wat je in je eerste bericht al had gedaan maar dan zonder de layout en met een veelvoud van het werk - vandaar de tips die je al kreeg om dat zoveel mogelijk te vereenvoudigen.

Het makkelijkste is om je word verslag op een uploadsite te zetten. www.uploadarchief.net is ooit speciaal voor een paar Nederlandse fora opgezet met dit doel.

Als een account aanmaken teveel werk is en je het niet erg vindt als mensen er maar een week bij kunnen, dan kun je www.wetransfer.com gebruiken. Daar hoef je alleen je mailadres in te vullen (en eventueel dat van de ontvangers, als je mensen privé een link wilt toesturen inplaats van via het forum). Uiteindelijk meer werk, want je gaat vroeg of laat nog wel mensen krijgen die vragen of je het er nog een keer op kunt zetten.

Waarschijnlijk zijn er nog wel meer van dergelijke sites met elk hun eigen voor- en nadelen, maar dit zijn de twee die ik uit het hoofd weet.

Verder kun je je artikel insturen, bijvoorbeeld naar de NVHR. Die willen dat vast wel bewerken en online of in hun papieren periodiek plaatsen. Zo zijn er meer organisaties en websites die wel verslagen van derden publiceren. Als je bijvoorbeeld lid bent van radiomuseum.org kun je op het forum daar wel rechtstreeks bijlagen plaatsen.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum