Philips 208U-05 met HN op de schaal (Gezocht)

door Roland L ⌂ @, Born, 19.06.2018, 22:14 (2109 dagen geleden)

Beste forumleden,

Afgelopen weekend ben ik verliefd geraakt op een Philips 208U-05 radiootje. Het toestel was aangeboden bij een online-veiling waar ik wel eens wat werk voor doe. Ik had vrijdagavond mijn bod uitgebracht op deze radio.

Zaterdag en zondag heb ik mij alvast verdiept in het toestel en in gedachten was ik al bezig met de reparatie en had ik al een AM modulator gekocht om muziek hoorbaar te maken. Het plekje waar de radio komt te staan is al vrijgemaakt. Maar helaas, gisterenavond, zo'n 10 minuten voor het einde van de veiling werd ik overboden met een bedrag waar ik niet bovenuit wilde gaan. Zeker niet met het oog op de daar nog bovenop komende veilingkosten.

Dus nu ben ik op andere manieren aan het zoeken naar een Philips 208U-05, met zo'n schaal waar Herrijzend Nederland op staat. Wie heeft nog zo'n toestel voor mij staan voor een bedrag van €40 a €50 euro exclusief verpakkings- en verzendkosten? Het toestel hoeft niet te werken, als de staat maar zodanig is dat deze nog hersteld kan worden.

Ik kan u verzekeren dat deze radio - die mij hopelijk aangeboden wordt - niet op een veiling of andere verkoopsite zal verschijnen!

Met vriendelijke groet,
Roland L


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum