downloaden bij rmorg (Algemeen)

door Maarten Bakker ⌂ @, Haarlem / Delft, 02.03.2018, 22:30 (2236 dagen geleden) @ bas b

Helemaal mee eens. Ik hield bij mijn andere antwoord (waar ik straks even naar zal kijken) ook niet specifiek rekening met jou.

Waar het hier om ging, is dat soundman2 geen beginner is en zelfs electronicaprofessional is die -als het goed is, ik weet uit ervaring dat het niet altijd meezit- gemaakte kosten aan klanten kan doorrekenen. Hij hoort dus te weten dat het leven niet altijd over rozen gaat en hem is als ik me goed herinner ook al eens eerder gezegd dat het insturen van foto's of het aanvullen van informatie op rmorg best makkelijk is - zeker voor hem. Met een paar foto's kun je weer een heel tijdje vooruit.

Hoe dan ook zijn er meestal genoeg alternatieven online en offline om radiomuseum.org te vermijden als je het niet met hun werkwijze eens bent. Ik heb dat ook een paar jaar gedaan, totdat ik me afvroeg waarom ik er eigenlijk moeilijk over deed. Destijds had de NVHR geloof ik ook inschrijfgeld en sowieso een jaarlijks terugkerend bedrag en ook dat had ik er voor over, dus dan is de stap naar eenmalig inschrijven en vervolgens meedoen bij een tweede organisatie ook niet zo groot.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum