Welkom op het vernieuwde forum (Algemeen)

door Admin @, 04.02.2018, 11:36 (137 dagen geleden)

Beste forumgebruikers,

Na ruim 10 jaar op www.gloeidraad.nl te hebben gezeten, heet ik u van harte welkom op een nieuwe locatie www.nfor.nl (Nederlands Forum over Oude Radio's). Vanwege de belasting van de database, was het noodzakelijk om een groot deel van forum te archiveren. Het splitsen van het forum is een hele klus, en om het forum daarvoor niet te lang uit de lucht te moeten halen, was de simpelste oplossing om het opnieuw op te bouwen op een nieuwe locatie. Het archiefdeel ziet er hetzelfde uit als het actieve deel, alleen kan er niet meer in gepost worden. Let wel op dat het laden van het archief niet zo snel is, dus a.u.b. even geduld hebben bij het raadplegen van het archief.

Tevens heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om de nieuwste versie van de forumsoftware te installeren. Om toekomstige updates makkelijker bij te houden heb ik zo veel mogelijk de standaard kleurschema’s van de forumsoftware aangehouden. We nemen dus afscheid van het vertrouwde grijs, en gaan over op nieuwe frisse kleuren. Verder is er wat functionaliteit bijgekomen, waarvan voor de gebruikers de bladwijzers het belangrijkste is. Als u een interessante bijdrage ziet, kunt u onderaan de pagina een bladwijzer toevoegen. In uw persoonlijke lijst van bladwijzers kunt u die berichten dan makkelijk terugvinden.

Verder kan het natuurlijk voor komen dat bepaalde functionaliteit niet goed werkt. Ziet u iets vreemds, laat het mij dan weten, of plaats het op het beheerforum.

Veel plezier bij het discussiëren,
Otto Tuil (admin)

Trefwoorden:
vernieuwd forum


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum