Categorieen en forumberichten (Algemeen)

door Matthias Meijer @, Dordrecht, 01.02.2008, 19:40 (5937 dagen geleden) @ Hans Op den Camp

Hallo Hans,

Dan kijken de ongeinteresseerden maar een andere kant op :-P
Een mooi verhaal met goede foto's kan ik altijd wel waarderen.

Persoonlijk vind ik het veel belangrijker dat de titel van de openingspost wat meer prijsgeeft van de inhoud dan wat vaak het geval is. Hoe vaak zie je niet als titel 'gevraagd' of 'oude radio' o.i.d. langskomen? Dan kan het wel in een bepaalde rubriek geplaatst zijn, je moet de post toch lezen om er achter te komen wat er precies bedoeld wordt.

Een bijdrage met uitleg en foto's wordt volgens mij door de meesten wel gewaardeerd, ook al zit het niet direct in hun eigen interessegebied. Het kan iemand altijd op een idee brengen.

Maar zoals ook al eens eerder gezegd door Maurice: probeer het ook eens na het plaatsen op het forum op een eigen website te stallen.
Mijn ervaring is (en met name op het oude foru) dat vooral de plaatjes bij zo'n verhaal na verloop van tijd verdwijnen omdat die vaak van allerlei websites geraapt worden waar de schrijver van de post dan geen controle over heeft. Of dat de fotoserver van tijd tot tijd opgeschoond wordt.
Bij het spitten in het archief ben ik dat zelf meerdere malen tegen gekomen.
En om niet alleen met de vinger naar anderen te wijzen: ik ben er zelf ook schuldig aan: veel plaatjes die ik in een post neerzet staan bij mij in een tijdelijke map van mijn website, die ik na verloop van tijd weer leeg maak. Maar uiteindelijk komt vrijwel al die informatie wel op een definitieve pagina van mijn site terecht, dus verloren gaat het niet.

Groeten,

Matthias


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum