Philips 3E92717 Grid dip meter (Techniek Overig)

door Maarten Bakker ⌂ @, Haarlem / Delft, 05.05.2015, 16:32 (3288 dagen geleden) @ Maarten Bakker
Bewerkt door Maarten Bakker, 05.05.2015, 17:01

Hartelijk dank voor de reacties. Ik ben duidelijk iets misgelopen dat elke van de 75 euro's dubbel en dwars waard was, zoals Fred hem op zijn site ook beschrijft. Een dipmeter wil ik altijd nog eens aanschaffen voor incidenteel gebruik, en dit was een mooie combinatie geweest van Philipshistorie en practisch gebruik.

Fred, bedankt voor je aanbod. Ik vraag me vooral af of er codenummers en dergelijke in het binnenwerk te vinden zijn. Je hoeft hem niet speciaal voor me open te trekken, maar als je nog ergens wat op de foto hebt, of als je hem sowieso nog eens open ging maken dan houd ik me aanbevolen. Aanvulling: weet je zeker dat de jouwe een 9E92717 is dus met een 9 inplaats van een 3?

Corné, volkomen begrijpelijk dat je hem nu niet open gaat schroeven.

Carl, ik (en zo te lezen anderen ook) zou het zeer interessant vinden om scans van de documentatie in handen te krijgen. Mocht je zelf geen scanner hebben o.i.d. is er vast wel iets te regelen. Ik ben ook benieuwd naar een foto van het typeplaatje met datum/serienummer - kennelijk zijn ze toch wel in enige aantallen geproduceerd en wellicht op universiteiten beland (als onderdeel van .... onbekend apparaat of meetopstelling?)


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum