Microfonie van elektronenbuizen (Philips 1960) (Techniek Overig)

door onbekend, 02.03.2015, 19:53 (3365 dagen geleden) @ kris
Bewerkt door onbekend, 02.03.2015, 20:06

Dag Kris,

Naast de suggestie van Maarten (met als bijkomend voordeel dat je het artikel op je eigen PC kan opslaan en de afbeeldingen bijvoorbeeld in een word-document kan plakken) zou je de zoom-functie in jouw browser kunnen gebruiken.

De scans uit het Philips Technisch Tijdschrift zijn in de "grootste weergave stand" net iets te groot zodat een deel buiten het kader op mijn site zou vallen. Ik moet dus een maatje kleiner kiezen voor publicatie. De scans uit bijvoorbeeld het Vlaamse tijdschrift "Radio" passen in de "grootste weergave stand" wel in het kader en zijn dan ook beter leesbaar.

Ik zal kijken of ik je het artikel kan mailen maar dan moet ik wel wat doen aan de huidige bestandsomvang. Ik plak de scans nu (tamelijk primitief...) in een word-document maar de omvang is dan erg groot (dit artikel is 115 Mb).

Al met al is de tip van Maarten dus wel zo praktisch.

Nabrander: Klik de foto (pagina) met je rechtermuisknop aan, kies in het dan verschenen menu voor "link openen in nieuw tabblad", ga dan naar dat nieuwe tabblad en klik tenslotte (je cursor is dan een vergrootglaasje met een plus-tekentje er in) een keer op de foto. De foto verschijnt dan vrijwel schermvullend in beeld.

Met vriendelijke groet,
Robert


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum