Korte termijn herinnering aan een Philips 2019 (Algemeen)

door Hans Op den Camp @, Leusden, 09.07.2008, 09:00 (5776 dagen geleden)
Bewerkt door Hans Op den Camp, 09.07.2008, 09:59

Hallo allemaal, precies twee maanden geleden werd ik eigenaar van een oorspronkelijke Philips 2531 met bijbehorende luidspreker 2019. De radio is inmiddels klaar - ik hoefde hem eigenlijk alleen maar van een nieuw BD&C netsnoer te voorzien en de bakelieten kast glanzend op te poetsen.

De luidspreker is een ander verhaal want daar was veel aan beschadigd en inmiddels is het zover dat hij weer in elkaar gezet kan worden:

[image]

Nu is het een goede gewoonte van mij om tijdens het demonteren van iets - al was het maar een voedings elco - een foto te maken hoe e.e.a heeft gezeten.

Alleen bij deze Philips 2019 heb ik het niet gedaan, want het leek allemaal zo simpel en vanzelfsprekend............dacht ik twee maanden geleden.
Helaas, want, waar zaten die grote grijze kartonnen opvulringen (6 stuks) ook al weer? En er blijven meer van dat soort vragen onbeantwoord. Deze luidspreker bestaat uit vele rubber ringen, sluitringen en andere onderdelen.

Ik vroeg me daarom af of er misschien ook een opengewerkte tekening van deze 2019 luidspreker bestaat.

Tevens is dit berichtje bedoeld als waarschuwing aan ieder die eens wat demonteert aan een oud toestel; begin niet zomaar van alles los te halen maar maak een duidelijke tekening of digitale foto van het object. Dan weet je later altijd nog hoe het gezeten heeft ;-) . Groeten, Hans


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum