Discussie Transistoren toevoegen aan NFOR (Algemeen)

door Matthias Meijer @, Dordrecht, 07.07.2008, 19:46 (5778 dagen geleden) @ soundman2

Hallo Henk,

Ik kijk zelf nog wel regelmatig op het transistorforum maar vind het om dezelfde redenen als jij (layout is zeer irritant, + pop-ups) onoverzichtelijk. Ook gebeurt er maar heel erg weinig meer. Als het transistorforum dezelfde layout en gebruiksmogelijkheden als dit forum zou hebben, dan was één hele grote drempel al weg.

In hoeverre de layout en software van dit NFOR exclusief is weet ik niet. Jogi's duitse buizenforum ziet er vrijwel hetzelfde uit om maar iets te noemen. Ik vind het zelf prettig werken.

Dus persoonlijk zou ik graag zien dat het transistor forum voor de gebruiksvriendelijkheid een andere layout zou krijgen, maar of dat mogelijk is, is vraag 2. Of dat de echt oude transistortechniek op dit forum een eigen rubriek krijgt, net zoals bijvoorbeeld 'vraag en aanbod' in het uitklapmenu. Zoals al eerder geopperd behoren de eerste transistortoestellen ook al tot de bejaarden, en zijn ouder dan veel van de buizenbroeders die wel toegelaten zijn.
En wat is oud: moderne (eventueel zelfbouw) buizenapparatuur mag weer wel zolang het maar voornamelijk om de techniek gaat. Leeftijdsgrenzen zijn dus zeer relatief.

Is maar mijn bescheiden mening, maar ik hoop dat er forumbeheerders van beide fora meekijken en dit ter overweging willen meenemen.

Groeten,

Matthias


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum