slecht geluid..L4X60BT (Algemeen)

door Pouwel @, lekkum, 22.06.2008, 18:49 (5809 dagen geleden) @ John Hupse †

De weerstanden moet ik die meten wanneer ze nog aangesloten zijn of moet een kant los zijn om de juiste waarde te bepalen? Heb inmiddels ontdekt dat er eenpaar verschillen zitten tussen de 60BT en de 66BT. Schema is in grote lijnen gelijk alleen de waardes van de weerstanden zijn anders...die van mij is een 66BT. Ik heb inmiddels een spelende radio(een L3X91T)
gevonden die dezelfde transistoren heeft, maar waarvan de kast vreselijk is. Zodra hij binnen is zal ik ook eens een andere transistor proberen.

Misschien wat onnozele vragen maar vroeger verzamelde ik alleen maar en maakte het niet uit of ze speelden of niet. Na 15 jaar geleden alles te hebben weggedaan wegens tijd en plaatsgebrek is het virus weer toegeslagen en omdat ik weinig ruimte heb het nu bij buizen portables houdt en alleen van philips.

En met mezelf afspraak gemaakt heb ze eerst weer spelend en compleet, daarna weer wat nieuws kopen anders staat het hier weer zo vol (moet zeggen lukt niet altijd!)

Moet zeggen dat ik een aantal radio's alweer aan de praat heb gekregen met het behulp van tips en trucs en medeforum leden. Echt super de raad en hulp die je krijgt via het forum. Dus de aanhouder wint! Ben van beroep kapper dus .....

groeten, Pouwel


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum