Niet op de Beurs a.s. zaterdag. (Algemeen)

door Otto Tuil ⌂ @, Drenthe, 17.06.2008, 18:02 (5814 dagen geleden) @ Ben Dijkman

????dat begrijp ik niet Otto

Is dit niet méér dan duidelijk dan?

In de intro moet beginnen met dat het om onderdelen voor oude radio's gaat. Pas helemaal aan het eind wordt dat pas vermeld. Een toevallige bezoeker zal dus aanvankelijk geen idee hebben wat je verkoopt. Hij zou (even gechargeerd) kunnen denken:

Letterlijker Copy van de homepage:
_________________________________________-
Welkom bij Ben Dijkman & Co!

Samen met enkele mensen die ieder gespecialiseerd zijn op hun eigen vakgebied is deze mooie samenwerking en verzameling van reproproducten tot stand gekomen.

Waar gaat dit over, welke "reproproducten", wat zijn "reproproducten"?

Ikzelf maak de achterwanden,

Waarvan? Koekoeksklokken?

en doe de inkoop van de reprodoekjes.

Doekjes? Waarvoor?

Twee andere collega's maken de reproknoppen

Knoppen voor automobielen?

en de reproschalen.

Fruitschalen?

Voor ons gezamenlijk ,verzorg ik de verkoop zodat de andere collega's zich volledig kunnen concentreren op de productie en innovatie. Zo zijn we samen in staat om meerdere repro-producten onder 1 dak en onder 1 naam te herbergen.

Onze doelstelling is, het maken van betaalbare repro-producten en deze voor een zo gunstig mogelijke prijs weer aan de verzamelaar beschikbaar te stellen, om zo oude radio's te kunnen completeren en voor verder verval of zelfs sloop te kunnen behoeden.

Oh, het gaat over oude radio's?

Alles wat hier te koop wordt aangeboden is uiteraard onder de inmiddels welbekende Ben Dijkman's garantie: Niet goed Geld terug !!!

Tip, begin de inleiding met een algemeen verhaaltje over oude radio's en het verzamelen daarvan, en dat het regelmatig voorkomt dat bepaalde onderdelen ontbreken (knoppen) of kapot (doekjes). Dat maakt het voor toevallige voorbijgangers een stuk makkelijker. Dus bijvoorbeeld:

Welkom bij Ben Dijkman & Co!

Wie kent ze niet van grootvaders kastje? Een oude radio met met die mysterieuze gloeiende buizen er in. In deze tijd vinden die oude toestellen belangstellen bij een schare enthousiaste liefhebbers en verzamelaars. Helaas zijn de meeste toestellen door de tand des tijds aangetast en kunnen bepaalde onderdelen ontbreken of beschadigd zijn. Het vinden van een (origineel) vervangend onderdeel is in veel gevallen echter een onbegonnen zaak. Een moderne replica van zo'n onderdeel kan dan de oplossing zijn om het toestel is zijn oude glorie te herstellen

Samen met enkele mensen die ieder gespecialiseerd ...

Succes met je nieuwe site,
Otto


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum